Vispad ganache

Vispad ganache.
4 g Gelantinpulver
24 g Vatten
Låt gelatinet svälla i kallt vatten i 5 minuter.
130 g vit choklad
Smält chokladen I i större skål i micron.
380 g vispgrädde
1 msk vaniljessens 
Värm på grädde och vanilj till strax under kokpunkten. 
Blanda I gelatinet.
Blanda väl.
Häll grädd blandningen över chokladen i tre omgångar. 1/3 av grädden i taget. Blanda med små cirkelformade rörelser tills allt är väl blandat. Gör likadant de andra två gångerna.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hembakadlycka.blogg.se

Bröd och kakor upptar en stor del av min tanke. Jag njuter av att stå i köket och vispa och dekorera. jag tycker om det lite rustika utseendet. Det får gärna se hembakt ut.

RSS 2.0